| vissza a főoldalra |

24 órás belföldi szállítás

 

 

Áraink 2019. január 1-től érvényesek

Csomagsúly

Fuvardíj / csomag (Ft)

0 - 1 kg

3 350,-

1 - 5 kg

4 510,-

5 - 10 kg

4 950,-

10 - 20 kg

6 680,-

20 - 40 kg

9 540,-

Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Budapest környéki településekről felvett küldemények esetén, a fenti díjakhoz hozzáadódik a vidéki kiszállás díja!

 

További információk:

24 órás belföldi csomagkézbesítés bármely településre!

24-96 órás kézbesítés az Európai Unió országaiba!

Megbízható csomagkézbesítés háztól-házig, kiváló ár-érték aránnyal!

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében 2006. november 1-től bevezettük 24 órás belföldi, valamint 24-96 órás külföldi csomagkézbesítési szolgáltatásainkat. Az eddig megszokott, azonnali kézbesítésű szolgáltatásunk változatlan formában vehető igénybe, azonban ezután belföldi és külföldi irányú küldeményeinek kézbesítését is ránk bízhatja.

Megrendeléseit minden munkanap 14 óráig adhatja le a 218-08-88-as telefonszámon!

Belföldi megrendelés esetén kérjük jelezze, hogy küldeménye 24 órás kézbesítést igényel, mivel lehetoség van azonnali szállításra is! Küldeményeiket kizárólag budapesti címrol tudjuk átvenni.

Ezen kézbesítésekre csak Budapesten belül és annak környékén tudunk küldeményeket átvenni! Lenti díjaink tartalmazzák az Ön címén történő küldemény átvételt Budapesten belül. Budapest környékén a díjakhoz hozzáadódik a Budapest környéki településre érvényes kiszállási díj!

 

Amire számíthat, ha velünk dolgozik:

Csomagja időben megérkezik

Belföldi csomagkézbesítés a felvételt követo munkanapon 8-17 óra között, magas színvonalú, közútra alapozott infrastruktúra

 

Biztosítás

Biztonságos csomagkezelés, automatikus értékbiztosítás 100.000 Ft-ig csomagonként, érzékeny kiscsomagjait külön kezeljük

 

Rugalmasság

Igény esetén vállaljuk küldeményeinek csomagolását is (10 kg-ig), sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet

 

Súly és mérethatár

Csomagok darabonként 40 kg-ig kezelhetok biztonságosan, ezért nehezebb küldemények szállítását nem vállaljuk. A csomagok körmérete nem haladhatja meg a 3 métert (Körméret = 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság). Így alapesetben egy legfeljebb 0,5m x 0,5m x 1m nagyságú küldemény adható fel. A maximális hosszúság 1,5 méter lehet. A küldemények körmérete legfeljebb néhány 10-20 centivel haladhatja meg a 3 métert, ezen esetekben a túlméret miatti felár 1500 Ft + ÁFA.

 

Csomagok címzése

A gyors kézbesítés feltétele a pontos címzés, ezért kérjük minden esetben töltsék ki a kísérolevél összes rovatát. A címzett vezetékes és mobiltelefonszáma is nagy segítség lehet, amennyiben a kiszállítás során nem tartózkodik a megadott címen. A kézbesítést kétszer kíséreljük meg, amennyiben a címzett nem volt megtalálható, valamint telefonon sem tudtunk vele egyeztetni, a küldeményt visszaszállítjuk. Magánszemélynek címzett küldeményeknél kérjük vegyék figyelembe, hogy kizárólag munkaidoben van mód a kézbesítésre. Postafiók címre küldeményeket nem szállítunk. Amennyiben küldeményét nem tudtuk kézbesíteni, egyeztetést követoen a megadott budapesti címre visszaszállítjuk. Ennek díja Budapesten belül egységesen 1000 Ft + ÁFA.

 

Küldemények csomagolása

A szakszerű csomagolás rendkívül fontos a küldemények épségben történo kézbesítéséhez. A dobozon belül az optimális helykihasználás megvédi az áru épségét, ezért a felesleges helyet töltse ki töltoanyaggal. A Redda Motor által nyújtott biztosítás nem terjed ki arra az esetre, ha a csomagolás átadáskor külsoleg sértetlen, de a beltartalom sérült. A „Törékeny” jelzés nem védi az árut! Csak teljesen lezárt és ép csomag adható fel, kérjük ragasztószalaggal zárja le a kartondobozt minden oldalról. Több dobozt ne ragasszon vagy pántoljon össze, mert széteshet, és csak a címkével ellátott csomagegység ér célba. A csomagok szállítási díját központunkban állapítjuk meg mérlegelés után.

 

Szállításból kizárt áruk

Nem vállaljuk a csomag továbbítását, ha az áru megsérülhet, vagy a többi csomag biztonságos kezelését veszélyezteti. Ilyenek lehetnek elsosorban a különleges értékkel bíró áruk, mint pénz, nemesfémek, mutárgyak, értékpapírok, az állandó hőmérsékletet igénylő áruk, a lőfegyverek, élő állatok és növények, jövedéki termékek és veszélyes áruk.

 

REDDA FUTÁRSZOLGÁLAT - Belföldi és Nemzetközi futárszolgálat. Minden jog fenntartva. 1994-2014