| vissza a főoldalra |

Biztosítás

 

 

Minden általunk szállított küldeményre szállítmány biztosítással rendelkezünk, mely a szállítás módjától függően két féle lehet:

 

1. Azonnali kézbesítések Budapesten és belföldön

A Redda futárszolgálat által szállított küldeményeket mindig a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, mivel a megbízhatóság alapfeltétele, hogy ügyfeleink biztonságban tudják az átadott dokumentumokat, csomagokat, egyéb árukat. Mivel ezen igényeket is szeretnénk minél magasabb szinten kielégíteni, 2006 szeptemberétől külső segítséget is igénybe veszünk a szállított küldemények biztosításához. A Colonnade Insurance Biztosítóval kötött szállítmánybiztosítási keretszerződésünk értelmében, minden általunk azonnal szállított küldeményre 500.000 Ft-os értékhatárig vállal anyagi felelősséget a biztosító. A szállítmánybiztosítás díjait tartalmazzák fuvardíjaink, így ezzel kapcsolatban nem terheli ügyfeleinket külön költség. Az ennél nagyobb értékű küldemények biztosításával kapcsolatban cégünk saját döntésében vállalhat garanciát. Ilyen esetekben előzetes egyeztetés szükséges.

 

 2. 24 órás belföldi és külföldi kézbesítések

Ezen küldemények esetén az eltérő szállítási sajátosságok miatt az alapdíjakba épített biztosítás értéke 100.000 Ft. Amennyiben ennél nagyobb összegre kívánják biztosítani küldeményüket, azt a megrendeléskor kérjük jelezni. Az extra biztosítás díjai a következőképpen alakulnak:

 

Biztosítási díj értékhatáronként / csomag:
 

BELFÖLDI KÜLDEMÉNYEKNÉL

 

KÜLFÖLDI KÜLDEMÉNYEKNÉL

értékhatár

biztosítási díj

 

értékhatár

biztosítási díj

100.000-200.000 Ft

4.000 Ft

 

100.000-200.000 Ft

4.000 Ft

200.000-350.000 Ft

5.000 Ft

 

 

 

350.000-500.000 Ft

6.000 Ft

 

 

 

Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!

A megadott összegeknél nagyobb értékre biztosítást kötni nem lehetséges. A nem megfelelő csomagolás miatti károkra a biztosítás nem vonatkozik, így a sértetlen csomagolásban kézbesített küldeményeknél a belső tartalom sérülése esetén nem érvényes a felelősségvállalás. Minden esetben az ügyfél köteles a beltartalmat a szállítás során esetlegesen bekövetkező rázkódástól, ütődésektől megóvni képes külső és belső csomagolásról gondoskodni.

 

REDDA FUTÁRSZOLGÁLAT - Belföldi és Nemzetközi futárszolgálat. Minden jog fenntartva. 1994-2014