| vissza a főoldalra |

Bemutatkozás

 

 

Cégünk Budapest egyik első futárszolgálataként 1994-ben jött létre azzal a céllal, hogy új alternatívát kínáljon sürgős küldemények kézbesítésére. Mivel megbízható, gyors és pontos szolgáltatásra nagy volt az igény, folyamatos növekedés indult el, mely azóta is tart. A kezdetekkor mindössze néhány futárt foglalkoztató cégből mára Budapest legtöbb motoros és autós futárt foglalkoztató szolgáltatójává váltunk, a sürgős küldemények szállításának piacán az elérhető legjobb szolgáltatásokat nyújtva. Az általunk havonta szállított mintegy 20.000 küldemény, és 1500 állandó megrendelőnk garancia a kiváló minőségre és a megbízhatóságra.

Jelenleg 60 futárt és 6 diszpécsert foglalkoztatunk, ami lehetővé teszi, hogy a megrendelés leadását követően 20-30 percen belül a küldeményeket felvegyük és azonnal kézbesítsük. Mivel futárlétszámunk kiemelkedően nagy a hasonló tevékenységet folytató cégekhez viszonyítva, a vállalt kiállási és szállítási határidőket normál körülmények között minden esetben tartani tudjuk. Rendkívüli körülmények (jégeső, hóesés, karácsony előtti hetek, stb.) között a közlekedési nehézségek ellenére is megfelelő szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, ami szintén megkülönböztet minket versenytársainktól. Rendelkezünk kerékpáros, motoros, autós és pick-up autós futárokkal is, így a nagyobb küldemények kézbesítése sem okoz problémát. Fő tevékenységi területünk Budapest és környéke, de természetesen vidékre is vállaljuk küldemények szállítását.

Szolgáltatások az Európai Unió országaiba

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében 2006. november 1-től bevezettük 24 órás belföldi, valamint 24-96 órás külföldi csomagkézbesítési szolgáltatásainkat. Az eddig megszokott, azonnali kézbesítésű szolgáltatásunk változatlan formában vehető igénybe, azonban ezután belföldi és külföldi irányú küldeményeinek kézbesítését is ránk bízhatja.

Tevékenységünkről általában

Futárszolgálatunk közel 60 futárt foglalkoztat, akik közt van kerékpáros, motoros, autós és pick-up autós is, így a nagyobb méretű küldemények kézbesítése sem okoz problémát. Mivel kiemelkedően sok futárral rendelkezünk, normál körülmények között minden esetben tartani tudjuk a 20-30 percen belüli kiállást és a küldemények azonnali kézbesítését.

Megrendeléseiket munkanapokon 7-18 óra között tudjuk fogadni, ezen kívüli időpontra szállítás csak előrendelésként kérhető, 50%-os felár mellett. Diszpécsereink minden esetben felvilágosítást tudnak adni az aktuális kiállási és szállítási határidőkről.

Elsősorban a gyors és azonnali kézbesítés a fő profilunk, melyben élen járunk a Budapesten tevékenykedő futárszolgálatok között. Minden küldeményt azonnal kézbesítünk felár nélkül, ami nagy mértékben csökkenti a sürgős csomagok szállításának költségeit. Cégünk méretéből adódóan a kiemelt forgalmú időszakokban, mikor a város forgalma erőteljesen megnövekszik (rossz időjárási körülmények, karácsonyi előtti hetek, nyári útfelújítások miatti dugók, stb.), továbbra is megfelelő minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani, ami nagyban növeli cégünk megbízhatóságát versenytársainkkal szemben. Nagy futárlétszámunk azt is lehetővé teszi, hogy Budapest környékére, vagy vidékre irányuló sürgős küldeményeket is rendkívül gyorsan kézbesítsünk.

Küldemények kézbesítése

Küldeményét 20-30 percen belül felvesszük és azonnal kézbesítjük kerékpárral, motorkerékpárral, gépkocsival, vagy dobozos autóval. Budapesten belül és vidékre egyaránt.

Gyakran előfordul, hogy ügyfeleink nem tudják biztosan milyen jármű szükséges egy küldemény szállításához. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy a küldemények kézbesítése ne szenvedjen késedelmet

Kerékpáros és motoros futárjaink 5 kg súlyhatárig szállítják a küldeményeket, melyek mérete nem lehet nagyobb egy átlagos hátizsáknál. Ezen küldemények jellemzően dokumentumok, levelek, repülőjegyek, határidős banki papírok, pályázatok, egyéb iratok, vagy kisebb tárgyak. Az ebbe a kategóriába eső küldemények szállításánál mindig azt a futárt küldjük, aki a leghamarabb tudja szállítani a küldeményt, ezért a megrendelés leadásánál nem szükséges külön motoros, vagy kerékpáros futárt rendelni. Előfordul ugyanis, hogy autós futárral tudjuk a kis méretű küldeményt leggyorsabban a címzetthez juttatni, mivel ő tartózkodik a közelben. Ilyen esetekben autós futárjaink motoros áron végzik a szállításokat, így ügyfeleinknek ez nem jelent plusz kiadást.

Az 5 kg-nál nehezebb, vagy egy hátizsáknál nagyobb méretű küldeményeket autóval szállítjuk. Ebben a kategóriában sokféle küldemény felmerülhet, például nyomdai anyagok, irodai kellékek, plakátok, hidegtálak, vagy virágok szállítása. Ezen küldeményeknél a megrendeléskor ügyfeleinknek jelezniük kell, hogy autós futár szükséges a szállításhoz. Így azonnal a legközelebb lévő autós futárunkat tudjuk a küldeményért küldeni, csökkentve ezzel a szállítás idejét. Mivel sok autós futárral rendelkezünk, ezen küldeményeket is a szokásos 20-30 perc alatt felvesszük és azonnal szállítjuk.

Esetenként előfordul, hogy egyszerre több, vagy nagy méretű küldeményt kell szállítani, ami nem fér be normál személyautóba. Ebben az esetben pick-up autót kell rendelni, mely egy normál raklapnyi küldeményt tud szállítani 800 kg-ig. Pick-up autót legfeljebb két óra alatt biztosítani tudunk.

Súly- és mérethatár

Ügyintézés

Vállalunk árubeszerzést, banki, hivatali és postai ügyintézést, virág és ajándék kiszállítást is. Futárjaink minden időigényes ügyét elintézhetik Ön helyett.

Futárokat sokféle célból rendelhetnek ügyfeleink, mivel a küldemények azonnali szállításán kívül egyéb feladatokat is elvégeznek. A szállítás mellett vállalunk postai, banki, vagy hivatali ügyintézést, ami olykor órákat is igénybe vehet, nem beszélve a várakozás miatti kellemetlenségrol. Mi örömmel átvállaljunk Ön helyett a feladatot és elintézzük ügyes-bajos dolgait. Ezen kívül vállaljuk bármilyen termék beszerzését, iratok fénymásolóban történő sokszorosítását, hidegtálak, sütemények vásárlását és még sorolhatnánk. Minden olyan ügyben, melyben ügyfeleinknek jelentős idoveszteséget okozna a személyes ügyintézés, vállaljuk a sorban állást és a várakozást. A küldemények felvételekor és leadásakor az elso 10 percben futárjaink ingyen várakoznak, ezt követoen minden megkezdett 10 perc várakozás, ügyintézés, vagy rakodás az érvényes díjtáblázat szerinti díjon kerül felszámításra.

 

Egyszerre több címre történő szállítás:

Elsősorban a karácsonyi előtti hetekben a legtöbb cég különböző kisebb-nagyobb ajándékokkal lepi meg ügyfeleit. Ezen idoszakban nagyon fontos az, hogy az ajándékküldemények idoben a címzetthez jussanak. Mivel minden decemberben több ezer ajándékot juttatunk el ügyfeleink partnereinek, nagy rutint szereztünk nagy mennyiségu küldemények kiszállításának szervezésében és lebonyolításában. Természetesen minél több csomagot küldenek egyszerre, azok címenkénti szállítási díja annál kedvezobb lehet, mivel körfuvarban jóval kevesebb megtett kilométerrel megoldhatók a szállítások. Ez egyaránt érvényes a Budapesten belüli és a vidéki szállítások esetén. Amennyiben egyszerre több címre küldenének csomagot, kérem vegyék fel diszpécserközpontunkkal a kapcsolatot, hogy elkészíthessük Önöknek ajánlatunkat.

 

REDDA FUTÁRSZOLGÁLAT - Belföldi és Nemzetközi futárszolgálat. Minden jog fenntartva. 1994-2014