EXPRESSZ VIDÉK

Vidéki kézbesítések

Amennyiben Budapestről távolabbi vidéki címre küldene küldeményt, vidéki kilométerdíjaink érvényesek a szállításra. Ha egyszerre több vidéki címre küld csomagokat, kérje ajánlatunkat, mert a szállítási címek optimalizálásával a szállítások díja lényegesen alacsonyabb lehet. Vidéki szállítási díjaink táblázata tartalmazza a nagyobb vidéki városokba történő szállítások díját az autópálya díj nélkül. Megrendelését követően futárunk ezen esetekben is legfeljebb 40 percen belül felveszi küldeményét és késlekedés nélkül megkezdi a szállítást.
Minden esetben a fővárosból indulnak a futárok, így vidék-vidék viszonylatnál a megtett km számítása a fővárosból való indulást és visszaérkezést is tartalmazni fogja!
Távoli vidéki címekre kiscsomagokat is személyautóval szállítunk.

KM DÍJAK JÁRMŰTÍPUSONKÉNT

Személyautó Dobozos / Kombi Teherautó
(2 raklap)
Távoli vidék (km) 152 Ft 173 Ft 200 Ft

Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák

Amennyiben sürgősség alapján az Ügyfél kéri az autópályán történő szállítást, annak díja hozzáadódik a lent megadott díjhoz.

REDDA-MOTOR KFT.

Jelenleg 60 futárt és 6 diszpécsert foglalkoztatunk, ami lehetővé teszi, hogy a megrendelés leadását követően 30-40 percen belül a küldeményeket felvegyük és azonnal kézbesítsük.