| vissza a főoldalra |

Fix díjas szolgáltatások

 

 

Fix díjas szolgáltatásaink lényege, hogy Budapesten belüli szállításoknál a díj távolságtól független. Fix díjas konstrukciónkban motoros (5 kg-ig és hátizsák méretig) és autós (5-40 kg, csomagtartó méretig) futárok által szállítható küldeményeket kézbesítünk. Fix díjas szállítások csak egyirányú fuvarokra rendelhetők, oda-vissza szállításra csak Expresszben van lehetőség.

A díjak könnyen kiszámíthatók és lényegesen alacsonyabbak is az expressz szállítási formánál. A fix áras konstrukciót úgy alakítottuk ki, hogy a valóban ráérős (Aznapi) és az expressz szállítást ugyan nem igénylő, de sürgősebb fuvarokat (Zóna) elkülönítettük, még nagyobb választási lehetőséget adva Ügyfeleinknek. Mindkét szállítási formánál 40 kg a súlyhatár, ennél nehezebb csomagokat expresszben szállítunk.

AMENNYIBEN FIX DÍJAS SZOLGÁLTATÁST RENDEL, KÉRJÜK MINDENKÉPPEN JELEZZE A

DISZPÉCSERNEK, MIVEL AZ ALAPSZOLGÁLTATÁSUNK AZ EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS!

Aznapi szállítások esetén vállaljuk, hogy Budapest teljes területén legkésőbb 18 óráig felvesszük és leadjuk a küldeményt.

Zóna szállításoknál a rendeléstől számított 3-4 órán (belső zóna 3 óra, külső zóna 4 óra) belül felvesszük és leadjuk a csomagot Budapesten belül. A főváros környékén 4 óra a vállalási idő. A hátizsák méreténél nagyobb, de 5 kg alatti küldeményeket autóval szállítjuk. A szállítandó csomagoknak el kell férniük egy átlagos jármű csomagtartójában, mivel csak így tudjuk őket biztonságosan szállítani. Az ennél nagyobb méretű küldeményeket expresszben tudjuk kézbesíteni.

Motoros

Autós

Aznapi kézbesítés

1 600,-

2 700,-

Zóna Futár (Belső ill. Külső zóna)

2 000,-

3 000,-

Áraink a ÁFA-t  nem tartalmazzák!

 

 

Budapest környéki fuvarok esetén minden szállítási formánál hozzáadódik az alapdíjakhoz az adott településre érvényes kiszállási díj. Kiszállási díjainkat itt találja: ..\dijtablazatok\kisvidek.html

A rendeléstől számított 3 óra alatt azon kézbesítések teljesítését vállaljuk, melyek a főváros belső kerületei között bonyolódnak (I., V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XIX, XX.). Ezen fuvarok 15 óráig rendelhetők.

Amennyiben a fuvar felvételi, vagy leadási, esetleg mindkét címe ezen kerületeken kívüli (tehát érinti a II., III., IV., XI., XII., XV., XVI., XVII., XVIII., XXI., XXII., XXIII. kerületek valamelyikét), a vállalási határidő 4 órára emelkedik, rendelhetőségének határideje pedig 14 órára változik. A főváros vonzáskörzetében bármely Fix áras szállítás a díjtáblázatunk szerinti max. 40 km-es oda-vissza távolságig kérhető, Zóna szolgáltatás esetén 4 órás vállalási idővel. Ennél távolabbra Expresszben vállaljuk a kézbesítéseket.

Aznapi kézbesítés munkanapokon 12 óráig rendelhető.
Egyéb időpontokban Expressz szolgáltatásaink érhetők el, 7-18 óra között.

Az Expressz kézbesítés a fő tevékenységünk! Ezért 3 órás, vagy Aznapi szállítási igényét kérjük mindenképpen jelezze a megrendelések leadásánál!

A szállítások jellege miatt nem tudjuk előre megmondani, hogy pontosan mikor vesszük fel és mikor adjuk le a küldeményt, de a vállalt határidőket minden esetben betartjuk. Fix időpontra történő kiállást, vagy kézbesítést csak expresszben tudunk vállalni.

Budapest környéki szállítási lehetőségek

Budapestről annak vonzáskörzetébe történő szállításoknál a kézbesítési díjak két részből állnak. Egyrészt a küldemény felvételének helye és annak Budapest határáig történő szállításának díjából (Expressz, Zóna, vagy Aznapi díj), valamint a Budapest környéki településre érvényes kiszállási díjból (minden szállítási formánál ugyanaz). A díjak megegyeznek abban az esetben is, ha a szállítás vidékről irányul Budapestre. A Budapest környéki településekre történő kiszállási díjakat „kisvidék” táblázatunk tartalmazza.

A Fix áras szolgáltatások rendelhetősége főváros környéki fuvaroknál egy órával rövidebb. A felső súlyhatár Fix áras szolgáltatásainknál 40 kg és be kell férjen egy átlagos csomagtartóba a küldemény. Ennél nagyobb/nehezebb küldeményeket Expresszben tudunk szállítani.

Budapest környéki fuvarok esetén minden szállítási formánál hozzáadódik az alapdíjakhoz az adott településre érvényes kiszállási díj. Kiszállási díjainkat itt találja: ..\dijtablazatok\kisvidek.html

Az Expressz kézbesítés a fő tevékenységünk! Ezért Zóna, vagy Aznapi szállítási igényét kérjük mindenképpen jelezze a megrendelések leadásánál!

Futárrendelés: 218-0888      -      Kérjen ajánlatot: redda.rendeles@gmail.com

Online rendelési, nyomkövetési rendszerünk rövid leírását itt találja: http://redda.hu/on-line/online_help.html

 


REDDA FUTÁRSZOLGÁLAT - Belföldi és Nemzetközi futárszolgálat. Minden jog fenntartva. 1994-2014