2023 KARÁCSONYI KISZÁLLÍTÁSOK

KARÁCSONYI KÉZBESÍTÉSEK A REDDÁNÁL 

 

A futárcégek életében a december a főszezon. Mindig rengeteg megkeresést kapunk ajándékok kiszállítására, de kapacitásaink korlátozottak. Az időben történő lebonyolítás miatt fontos, hogy Ügyfeleink mielőbb jelezzék futár igényüket.

December 11. és 22. közötti napokra csak állandó Ügyfeleink számára vállalunk csomag kézbesítést fővárosi és környéki címekre. Azok számára tartjuk fenn a rendelés lehetőségét, akik egész évben minket tisztelnek meg bizalmukkal. Ajándékok szállítására kapacitásaink általában december első hetében lefoglalásra kerülnek karácsonyig, így érdemes mielőbb egyeztetni ezzel kapcsolatban.

Futárt foglalni ajándék kiszállításhoz az alábbi módon lehetséges:

1. Ajánlatkérés felvételi cím megadásával és címlista küldésével a redda@redda.hu-ra. Kérjük szerepeltetni a tervezett küldemény felvételi napot is.
2. Árajánlat egyeztetése, megrendelés leadása válasz e-mailben az Ügyfél részéről.
3. A Redda visszaigazolása e-mailben a futár foglalás előjegyzésbe vételéről. 

 

Fontos, hogy csak a címlista és a pontos küldemény felvételi nap ismeretében tudunk futárt foglalásba tenni! A címek persze változhatnak kisebb mértékben, ez nem okoz problémát, de a nagyságrendet fontos ismernünk. Viszont küldemény felvételi napot nem biztos, hogy később tudunk változtatni!

 

Ügyfeleinknek jellemzően egy futárt tudunk biztosítani ajándékok kézbesítésére fővárosi és környéki címekre. Kollégánk a küldemények számától függően több napos átfutással fogja teríteni a csomagokat. Ha nem tudja egyben elhozni őket azok mennyisége miatt, előfordulhat, hogy több részletben tudja csak átvenni a csomagokat. Kérjük szíves megértésüket!

Távoli vidéki címekre eltérő rendszerben szállítunk, melyről lent olvashatja a részleteket. Távoli címekre kiszállítási akciónkban sem szükséges dobozolni a küldeményeket, átadhatók ajándékos zacskókban is. Vidéki csomagokat december 13-ig tudunk átvenni, ezt követően december 15-19 között kerülnek kézbesítésre. A kézbesítések pontos napját nem tudjuk előre megadni, illetve csak a megadott napokra tudjuk vállalni azok teljesítését.

December 11-től a nagy terhelés már nem teszi lehetővé a szokásos expressz szállítást és az ahhoz tartozó rövid határidőket. Ahogy minden évben, 2023-ban is kérjük Ügyfeleink türelmét, sürgős szállításokat nem tudunk vállalni a karácsony előtti hetekben. Elsősorban az autós, dobozos autós futárok leterheltek ebben az időszakban, de a kerékpáros és motoros futárok is lassabban tudnak dolgozni.

December 27-29 között rövidített rendelkezésre állással, 8-14 óra között vesszük fel megrendeléseiket!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván a Redda Csapata! 

 

REDDA-MOTOR KFT.

Jelenleg 60 futárt és 6 diszpécsert foglalkoztatunk, ami lehetővé teszi, hogy a megrendelés leadását követően 45 percen belül a küldeményeket felvegyük és azonnal kézbesítsük.