BEMUTATKOZÁS

Expresszben az első

Cégünk Budapest egyik első futárszolgálataként 1994-ben jött létre azzal a céllal, hogy új alternatívát kínáljon sürgős küldemények kézbesítésére. Mivel megbízható, gyors és pontos szolgáltatásra nagy volt az igény, folyamatos növekedés indult el, mely azóta is tart. A kezdetekkor mindössze néhány futárt foglalkoztató cégből mára Budapest legtöbb motoros és autós futárt foglalkoztató szolgáltatójává váltunk, a sürgős küldemények szállításának piacán az elérhető legjobb szolgáltatásokat nyújtva. Az általunk havonta szállított mintegy 20.000 küldemény, és 1700 állandó megrendelőnk garancia a kiváló minőségre és megbízhatóságra.

Jelenleg 60 futárt és 6 diszpécsert foglalkoztatunk, ami lehetővé teszi, hogy a megrendelés leadását követően 45 percen belül a küldeményeket felvegyük és azonnal kézbesítsük. Rendkívüli körülmények (jégeső, hóesés, karácsony előtti hetek, stb.) között a közlekedési nehézségek ellenére is megfelelő szolgáltatást biztosítunk Ügyfeleinknek, ami szintén megkülönböztet minket versenytársainktól. Rendelkezünk motoros, személyautós, pick-up autós és kisteherautós futárokkal is, így a nagyobb küldemények kézbesítése sem okoz problémát. Fő tevékenységünk az Expressz szállítás Budapesten és annak környékén, de természetesen vidékre is vállaljuk küldemények szállítását.

Saját fejlesztésű applikáció használatával bonyolítjuk a fuvarok teljes adminisztrációját. Így papírmentes a megrendelések kezelése, az átvételi aláírások begyűjtése, a nyomkövetés, a számlázás és az ahhoz kapcsolódó riportolás is. Nincs tehát felesleges papírmunka, minden információ valós időben és biztonságosan jut el Ügyfeleinkhez!

Online szolgáltatásaink (webes rendelés és nyomkövetés, automatikus email értesítés a küldemények leadásakor) szerződött Ügyfeleink számára ingyenes, részletek: Online szolgáltatások

Tevékenységünkről általában

Expressz megrendeléseiket munkanapokon 7-18 óra között tudjuk fogadni, ezen kívüli időpontra szállítás csak előrendelésként kérhető, 50%-os felár mellett. Diszpécsereink minden esetben felvilágosítást tudnak adni az aktuális kiállási és szállítási határidőkről.

A gyors és azonnali kézbesítés a fő profilunk, melyben élen járunk a Budapesten tevékenykedő futárszolgálatok között. A piac átrendeződésével szinte már csak a Redda képes valódi expressz szállításokat nyújtani. Minden küldeményt azonnal kézbesítünk felár nélkül Nagy futárlétszámunk azt is lehetővé teszi, hogy Budapest környékére, vagy vidékre irányuló sürgős küldeményeket is rendkívül gyorsan kézbesítsünk.

Ezen felül Fix áras szolgáltatást is nyújtunk A4 méretig kisebb küldeményekre.
A fővároson belüli desztinációkra 12 óráig rendelhető a szállítás, a kézbesítés 17 óráig minden esetben megtörténik. A szolgáltatás egységáras, tehát az expressz fuvaroktól eltérően nem függ a megtett út hosszától.

Ügyintézés

Vállalunk árubeszerzést, banki, hivatali ügyintézést is.

Futárokat sokféle célból rendelhetnek ügyfeleink, mivel a küldemények azonnali szállításán kívül egyéb feladatokat is elvégeznek. A szállítás mellett vállalunk postai, banki, vagy hivatali ügyintézést, ami olykor órákat is igénybe vehet, nem beszélve a várakozás miatti kellemetlenségről. Mi örömmel átvállaljunk Ön helyett a feladatot és elintézzük ügyes-bajos dolgait. Ezen kívül vállaljuk bármilyen termék beszerzését, iratok fénymásolóban történő sokszorosítását, hűtést nem igénylő ételek vásárlását és még sorolhatnánk. Minden olyan ügyben, melyben Ügyfeleinknek jelentős időveszteséget okozna a személyes ügyintézés, vállaljuk a sorban állást és a várakozást. A küldemények felvételekor és leadásakor az első 10 percben futárjaink ingyen várakoznak, ezt követően minden megkezdett 10 perc várakozás, ügyintézés, vagy rakodás az érvényes díjtáblázat szerinti díjon kerül felszámításra.

 

24H szolgáltatások és szállítások az Európai Unió országaiba

24 órás belföldi, valamint 24-96 órás külföldi csomagkézbesítést is vállalunk nemzetközi partnerünk közreműködésével. A csomagok átvesszük az Ön címén és átadjuk a GLS Hungary képviselőinek, akik azt kézbesítik a megadott határidőn belül.

Küldemények méret- és súlyhatára
jármű típusonként

Gyakran előfordul, hogy ügyfeleink nem tudják biztosan milyen jármű szükséges egy küldemény szállításához. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy a küldemények kézbesítése ne szenvedjen késedelmet

Motoros futárjaink 5 kg súlyhatárig szállítják az expressz küldeményeket, melyek mérete nem lehet nagyobb egy átlagos hátizsáknál. Ezen küldemények jellemzően dokumentumok, levelek, repülőjegyek, határidős banki papírok, pályázatok, egyéb iratok, vagy kisebb tárgyak. Az ebbe a kategóriába eső küldemények szállításánál mindig azt a futárt küldjük, aki a leghamarabb tudja szállítani a küldeményt, ezért a megrendelés leadásánál nem szükséges külön motoros, vagy kerékpáros futárt rendelni. Előfordul ugyanis, hogy autós futárral tudjuk a kisméretű küldeményt leggyorsabban a címzetthez juttatni, mivel ő tartózkodik a közelben. Ilyen esetekben autós futárjaink motoros áron végzik a szállításokat, így ügyfeleinknek ez nem jelent plusz kiadást.

Az 5 kg-nál nehezebb, vagy egy hátizsáknál nagyobb méretű küldeményeket személyautóval szállítjuk. Ebben a kategóriában sokféle küldemény felmerülhet, például nyomdai anyagok, irodai kellékek, plakátok, hidegtálak, vagy virágok szállítása. Ezen küldeményeknél a megrendeléskor ügyfeleinknek jelezniük kell, hogy autós futár szükséges a szállításhoz. Így azonnal a legközelebb lévő autós futárunkat tudjuk a küldeményért küldeni, csökkentve ezzel a szállítás idejét. Mivel sok autós futárral rendelkezünk, ezen küldeményeket is a szokásos 30-40 perc alatt felvesszük és azonnal szállítjuk.

Esetenként előfordul, hogy egyszerre több, vagy nagyméretű küldeményt kell szállítani, ami nem fér be normál személyautóba. Ebben az esetben pick-up autót kell rendelni, mely egy normál raklapnyi küldeményt tud szállítani 800 kg-ig. Ennél is nagyobb mennyiség esetén 2 raklap befogadó képességű kisteherautót rendelhetnek cégünktől. Ezen járművek korlátozott száma miatt mindig a leterheltségtől függ a kiállási idő.

REDDA-MOTOR KFT.

Jelenleg 60 futárt és 6 diszpécsert foglalkoztatunk, ami lehetővé teszi, hogy a megrendelés leadását követően 45 percen belül a küldeményeket felvegyük és azonnal kézbesítsük.